Reklameflag

Billige reklameflag, inklusiv jeres logo på flagdugen.

Reklameflag har været brugt i århundreder til at skabe synlighed, lige fra små vimpler til kæmpe facadebannere. Udnyt potentialet i din tilstedeværelse, hvad enten du er den stolte indehaver af en facadegrund ud til E20, eller bare har brug for at stikke lidt ud fra mængden på den næste messe. Flaget udnytter vindkraften - som vi har så rigeligt af i Danmark - til at sprede dit budskab på flot vis til omgivelserne.

 

Når du har brug for nye reklameflag, behøver du kun kigge et sted. Her får du hjælp til den grafiske opsætning, og en kvalitet som er blandt det bedste på markedet - det betyder længere levetid for dine reklameflag, og mindre bøvl med udskiftning og genbestilling. Og når tiden alligevel er inde til at udskifte dine reklameflag, laver vi hurtigt et genoptryk, så du er kørende igen.

Hvor længe holder et reklameflag?

Alle reklameflag fra LS Flag bliver leveret færdigmonterede og klar til at sætte op i flagstængerne. Ved normale danske vindforhold vil reklameflagene være rimelig pæne i kanterne efter 4-6 måneder, og ingen andre kan give dig en bedre livstidsværdi på dine reklameflag - de holder ganske enkelt længere! Forvent dog, at flagene løbende skal udskiftes, for at du kan fastholde et stærkt og ordentligt udtryk.

Du kan vælge mellem reklameflag i en række forskellige kvaliteter, og med mulighed for tryk i alle farver.

Priserne starter ved 147,- pr. flag ved køb af 24 stk.
(Pris baseret på str. 250x100, 1 farve, 110g)
 


>> Klik her - se dine priser på logoflag


...ELLER RING TIL METTE

 - og aftal nærmere på tlf. 96231103. Alle hverdage.
Mette kan også kontaktes på mette@LS-flag.dk

 

 


På vores hjemmeside kan du bestille op til 25 reklameflag direkte i shoppen til listepriser. Har du brug for et større antal, eller evt. en abonnementsordning, så kontakt os straks for en dialog om mulighederne.

 

Hos LS Flag er du i gode hænder. Vi producerer bl.a. flag til Mærsk, Vestas, Nykredit og Falck - for blot at nævne nogle stykker. Mange af disse har været kunder hos os i årtier, og sætter pris på ord som kvalitet, integritet og leveringssikkerhed. Vi holder, hvad vi lover.