Om virksomheden
Når du køber flag, vimpler og diverse tilbehør hos Langkilde & Søn A/S, handler du med:
Langkilde & Søn
Vasekær 8, 1., 2730 Herlev, Danmark
CVR-nummer: 30 92 49 67

Priser
Alle priser er incl. 25% moms og i danske kroner (DKK) hvor intet andet er nævnt. Priserne er kun gældende indenfor Danmarks grænser, dog excl. Færøerne og Grønland. Der tages forbehold for trykfejl, afgifts- og valutaændringer. Vær opmærksom på at fragt og forsendelse lægges til den samlede ordre til sidst.

Betaling
Vi modtager betaling med Dankort, Visa og MobilePay via Quickpay. Vi tager ikke gebyr for betaling med specifikke betalingskort. Beløbet hæves først på dit kort, når varerne sendes fra vores lager, og der kan aldrig trækkes et større beløb end det, du har godkendt ved købet. Vi krypterer alle dine kortoplysninger med den såkaldte SSL (Secure Socket Layer) protokol. Det sikrer dig, at uvedkommende ikke kan aflæse dit kortnummer eller andre informationer under transaktionen med PBS.

Reklamationsret
Som kunde har du selvfølgelig lov til at reklamere over en vare, der har fejl eller mangler, som var tilstede da varen blev modtaget. Returnér varen og medsend fyldestgørende informationer for at fremme ekspeditionen. Vedlæg kopi af faktura/ordrebekræftelse.
Reklamationsretten gælder i 2 år og omfatter fabrikations- og materialefejl.

Oplysning om klagemuligheder
En klage over en vare eller tjenesteydelse købt hos os kan indgives til Konkurrence- og Forbrugerstyrelsens Center for Klageløsning, Carl Jacobsens Vej 35, 2500 Valby. Du kan klage til Center for Klageløsning via www.forbrug.dk. EU-Kommissionens online klageportal kan også anvendes ved indgivelse af en klage. Det er særlig relevant, hvis du er forbruger med bopæl i et andet EU-land. Klage indgives her. Ved indgivelse af en klage skal du angive vores e-mail adresse info@ls-flag.dk.

Returret
Vi yder 14 dages fuld returret på standardvarer, fra den dag, du modtager varerne.
Varerne skal returneres ubrugte i original emballage og i samme stand som ved modtagelse. - dette gælder kun standardvarer, der ikke er specialfremstillet.
Når vi har modtaget og godkendt returneringen vil vi hurtigst muligt refundere købsbeløbet til det kreditkort, som du benyttede ved køb.

Administrationsgebyr
Når din ordre bliver afsendt fra vores lager, modtager du en mail fra os.
Hvis du ikke hører fra GLS indenfor 1-2 hverdage, må du meget gerne tage kontakt til os.
Vær opmærksom på, at hvis ikke du henter din pakke inden 7 dage, vil den automatisk blive sendt retur til os. Vi vil herefter tilbagebetale beløbet minus fragtomkostninger plus 10 % i administrationsgebyr.

Returlabel
Vi hjælper gerne med en en returlabel. Sådan gør du: Send en mail til os. Mailen skal indeholde ordrenummer samt kvittering/ordrebekræftelse på varen. Herefter sender vi en GLS returlabel, som du kan sende varen tilbage til os med. Du skal vedlægge ordrenummeret og kvitteringen for varen samt mærke pakken RETURVARE.
Husk, at varen skal være ubrugt og i original emballage.

Bemærk, at det koster DKK 35,- at benytte denne label. Beløbet bliver fratrukket din ordre.

Klik her for at skrive til os for at få en returlabel: info@ls-flag.dk (emne RETURVARE)

Varereturnering skal ske til adressen
Langkilde & Søn Flag
Vasekær 8, 1.
2730 Herlev
Danmark

Bemærk at vi ikke modtager pakker sendt pr. efterkrav eller med DAO.

Forbehold
Vi tager forbehold for udsolgte varer, stavefejl, trykfejl samt forsinkelser, f.eks. GLS, som vi ikke har indflydelse på.

Registrering af dine oplysninger
Vi vil gerne gøre det så nemt som muligt for dig at handle hos os. Derfor har vi indsat en række smarte funktioner, som baserer sig på, at vi allerede ved, hvem du er, når du besøger os næste gang. Disse oplysninger gemmes i en såkaldt "cookie" på din egen computer. Vi anbefaler derfor, at du tillader cookies på din computer. Det hjælper dig ofte til at få en bedre oplevelse af mange websites.
Vi optager desuden generel statistik om de besøgende i vores butik, og disse oplysninger benytter vi kun internt, til at blive kloge på, hvordan vore kunder opfører sig, og hvilke "hylder" de kigger på mens de besøger os. Vi registrerer også dit navn, adresse, telefonnummer og mailadresse i forbindelse med din ordre. Disse oplysninger gemmes i op til 5 år jf. reglerne i bogføringsloven om opbevaring og arkivering af regnskaber.

Copyright
Al tekst- og billedmateriale på Langkilde & Søn er underlagt beskyttelse i henhold til ophavsretsloven og må ikke anvendes i strid med denne. Overtrædelse kan medføre krav om fogedforbud og krav om erstatning, vederlag og godtgørelse.

Standardfortrydelsesformular
Klik her for at hente og udfylde formularen