Fragt & Levering

Hos Langkilde & Søn sender vi vores forsendelser med GLS.

Du kan vælge mellem 3 forskellige måder at få leveret din pakke på.

Den billigste til privatpersoner er levering til en GLS pakkeshop. Prisen er 49 DKK.

Du kan også vælge GLS med privatlevering, så du får pakken hjem til dig selv. Prisen er 59 DKK.

Firmakunder kan vælge GLS Erhverv, men det kræver et firmanavn og gerne en kontaktperson. Prisen er 49 DKK

 

Bor du udenfor Danmark koster det 350 DKK at få sendt pakken.

 

LEVERING

Hos Langkilde & Søn leverer vi typisk indenfor 1-3 arbejdsdage. Hvis du skal bruge varerne til en bestemt dato er du velkommen til at skrive det under 'kommentarer' og så vil vi gøre alt for at få dem frem til den ønskede dato. Vi er lagerførende i de fleste af de produkter, du kan se på hjemmesiden. Sjældent kan det dog forekomme at enkelte varer er udsolgt, og der vil være ekstra leveringstid. I så fald kontakter vi dig.

 

RETURNERING AF VARER

Har du købt en vare hos os, som du ønsker at returnere - dette gælder kun standardvarer, der ikke er specialfremstillet - kan du nemt og enkelt gøre det via GLS. 

Du pakker blot varen forsvarligt ind og går hen til din nærmeste GLS pakkeshop. Eksempelvis der, hvor du hentede din pakke. I pakkeshoppen forsyner de din pakke med en label - du skal oplyse vores adresse samt din egen adresse - og du får en kvittering på, at pakken er sendt. Gem den til du har modtaget dine penge retur. Når vi har modtaget og godkendt returneringen vil vi hurtigst muligt refundere beløbet af varen til din konto. Du skal selv betale fragten.

Er der sket en fejllevering fra vores side, betaler vi fragten.

 

Er du i tvivl, eller fik du varen leveret direkte hjem til dig selv, kan du finde din nærmeste GLS pakke shop lige her (klik), hvor du også finder svar på de fleste spørgsmål mht. returnering med GLS.

 

Varen sendes retur til:

Langkilde & Søn Flag
Vasekær 8, 1 sal.
2730 Herlev
Danmark

Husk at vedlægge den originale ordrebekræftelse.

 

Mht. fragt ved ordrer, der ikke lægges online i vores webshop

Har du brug for råd, vejledning eller hjælp til design bliver dit køb til en manuel ordre, som vores medarbejdere skal håndtere. Dermed takseres fragt & håndtering efter vores prislister. Du kan altid få prisen oplyst ved at kontakte os pr. mail eller telefon.

Mail til langkildeogson@LS-flag.dk eller telefon 9623 1100.