Hvem er Langkilde & Søn

Langkilde & Søn er en dansk flagfabrik, som leverer kvalitetsflag til primært Skandinavien samt til det Kongelige Danske Hof. Vi blev grundlagt i 1938 som systue i Nyboder, flyttede senere til Nordjylland, og har i dag adresse i Hjørring og i København, Danmark. I 2009 blev vi udnævnt til Kgl. Hofleverandør. Foruden nationalflag har vi også stor erfaring med logoflag, reklameflag, beachflag, bannere, Roll up bannere og meget mere - alt i vores velkendte høje kvalitet.

Med fokus på de danske flagtraditioner kombineret med hygge og de nordiske designtraditioner har Langkilde & Søn endvidere skabt serien "Nordic Way of Celebration", der består af flagranker til juletræet, hurraflag, servietter, bordløbere, lagkageflag og meget mere - alt i en eksklusiv kvalitet med fokus på detaljer.

Vore kunder er både private og erhvervsdrivende, og ingen opgave er for stor eller for lille til os. Har du spørgsmål eller brug for hjælp til bestilling af vores produkter, er du meget velkommen til at kontakte os pr. telefon eller e-mail. Vi sidder klar til at hjælpe dig.