Historien

Flag siden 1938 og Kongelig Hofleverandør

Langkilde & Søn har produceret flag siden 1938 og er i dag ejet af 4. generation.
Vi er Kgl. Hofleverandør af det danske nationalflag, og det er vi stolte af.


Vores historie går helt tilbage til 1938, hvor Oluf Langkilde faldt ned fra en mast, da han sejlede som sømand. Herefter var det slut med at sejle, og han blev sat til at reparere Flådens flag. Det foregik på et lille loft i Nyboder i København. Det udviklede sig til en mindre flagfabrik, som hans søn Gunnar siden overtog og drev videre sammen med sin kone, Kirstine, i daglig tale kaldet Kirsten.

 

 

 

 

 

Langkilde & Søn i 1970'erne

Midt i 1970'erne var deres svigerdatter Lisbeth også en fast del af medarbejderne, der på dette tidspunkt talte 30 syersker. Lisbeth overtog ledelsen, da Gunnar blev ramt af en blodprop, og hun førte Langkilde & Søn ind i den globale tidsalder ved bl.a. at starte produktion op i Vietnam. Det var også Lisbeth, der i sin tid blev bedt om at beskrive og udvælge den originale farve på Dannebrog af Dansk Standard, så der kunne blive indført en standard for branchen. Den rigtige røde farve på et Dannebrogsflag er pantone 186C.

 

 

2009 - en ny generation tager over...

I 2009 overtog 4. generation af virksomheden, nemlig Lisbeths døtre Nicole og Chantall. Nicole og Chantall har tilført nye ideer og nye muligheder og i dag producerer Langkilde & Søn også serien "Nordic Way of Celebration", der er en serie bestående af servietter, bordløbere, flagranker og flag til både fødselsdage, jule og andre festlige lejligheder. 

 

 

2015  - et helt nyt og anderledes tiltag...

Da Nicole og Chantall trådte ind i virksomheden, Langkilde & Søn, var det med en klar ambition om at udvide med deres eget univers. Det blev til "Vibeke Scott", der skaber eksklusivt lounge wear til kvinder samt interiør i form af puder, sengetøj mv. 

Læs mere om Vibeke Scott og se de smukke produkter skabt i høj kvalitet og materialer såsom silke, silkevelour, cashmere og japansk bomuld - klik her

 

 

 

Salg til både private og erhverv

Langkilde & Søn producerer den dag i dag stadig det traditionelle danske flag, vimpler og standere i vores originale flagdug udfra de gamle teknikker med fokus på kvalitet, farve og holdbarhed. Og vi bliver ved med at udvikle os, og har blandt andet udviklet en knudefri vimpel efter ønske fra vores kunder. 

 

Vi producerer også hele verdens flag, maritime flag, sportsflag samt logoflag, bannere og beachflag, så danske og udenlandske virksomheder kan præsentere dem selv på en professionel måde. Flag med logo er stadig en god måde at brande virksomheden på, og her kan vi være behjælpelige med vores store ekspertise og gode holdbare kvalitet. 

 

 

Fra generation til generation...

Bliv inspireret af vores mange måder at benytte det danske flag på - altid med respekt for traditionerne og altid i højeste kvalitet, så vores produkter kan gå videre fra generation til generation. Vi udvikler løbende nye produkter og optimerer, så vi kan fastholde det høje niveau i vores produkter. Det er en del af vores arv.

 

 

Nicole M. Langkilde & Chantall Scott