Job hos LANGKILDE & SØN

Studenterjob – norsk kommunikation 
 
Er du ved at uddanne dig indenfor kommunikation, og taler og skriver du norsk som modersmål, er der nu et studenterjob hos Langkilde & Søn Flag. 
 
Du skal være flydende i norsk og være skarp og præcis, når du skriver. Hvis du har erfaring med e-commerce, herunder seo optimering er det en stor fordel. Og ellers lærer vi dig op.   Vi har en norsk webshop, som løbende skal opdateres. Desuden skal der oversættes landing pages og laves seo tekster samt på sigt også nyhedsbreve. Dit arbejde er med andre ord primært oversættelse fra dansk til norsk.  
 
Hvem er vi? Langkilde & Søn laver flag. Vi er et gammelt familiefirma med stolte traditioner, vi er kongelig hofleverandør og vi har masser af gode historier, der skal fortælles. Langkilde & Søn er fra 1938 og ledes i dag af 4. genereration, søstrene Chantall og Nicole. 
 
Praktisk info: Jobbet er 2-4 timer om ugen, og det foregår i vores udvikling- og designafdeling i København. Vi holder til i et lille stationshus, som ligger midt på perronen i Ordrup. Det betyder, at det er meget nemt at komme hertil med s-tog. Vi tilrettelægger arbejdstiden efter dine studier, og som det passer dig bedst. 
 
Send dit CV til: Nicole M. Langkilde på nml@ls-flag.dk

Om os

Vi er landets ældste flagfabrik med produktion i Vietnam, Kina og Rumænien. Vores marked er primært Skandinavien. Vores kunder spænder fra skolepedel til Kongehus. Vi designer også mærket Vibeke Scott, der er et fremadstormende brand med fokus på loungewear og interiør. Vi er i vækst i begge firmaer, og her er gang i den. I vil møde søde kollegaer i et meget kreativt miljø, hvor initiativ og idéer værdsættes.