Julegaver kan byttes indtil d.15.januar 2022. 

Job hos LANGKILDE & SØN

 


 

Kontor og administration – 2 årig - ELEVPLADS

 

Drømmer du om et spændende og varieret kontorjob i hyggelige rammer? Kan du lide at arbejde med administrative opgaver, tale med kunder og holde styr på alt fra kalendre til mapper på serveren og excellark? Har du lyst til at arbejde med nyhedsbreve, SoMe og online markedsføring?

 

Så, er der en spændende elevplads hos Langkilde & Søn Flag / Vibeke Scott. Hvis du er nordmand er det ingen hindring, da vi også har Norge som marked. Du får en unik mulighed for at arbejde med 2 veletablerede brands samtidig med du får konkrete opgaver der skal løses.

 

Du kommer til at indgå som en vigtig del af vores kundeservice og administration. Alt efter hvor dine interesser ligger, sammensætter vi et program som passer til dig. Hvis du interesserer dig mest for kundeservice, bliver det dit omdrejningspunkt. Hvis du mere er til administrative opgaver, som kræver stor ordenssans, bliver det dit fokus. Vores filosofi er nemlig, at man er bedst til det, man brænder mest for. Da vi er en lille virksomhed, vil du hurtigt få dine egne ansvarsområder og opleve at det, du laver, gør en forskel.

 

Hvem er vi?

Langkilde & Søn laver flag. Vi er et gammelt familiefirma med stolte traditioner, vi er kongelig hofleverandør, og vi laver flag til alle de skandinaviske lande. Langkilde & Søn er fra 1938 og ledes i dag af 4. genereration, søstrene Chantall og Nicole.

Vibeke Scott er eksklusivt loungewear med et unikt og elegant univers. Vibeke Scott er fra 2015 og er kommet godt fra start. Vi har forhandlere i Danmark og Norge. Vibeke Scott er navnet på Chantall og Nicole’s bedstemor.

 

Du bliver en del af et lille stærkt team på 7 personer. Vi holder til i Herlev i en gammel industribygning indrettet i new yorker stil.


Send dit CV til 

Nicole M. Langkilde på nml@ls-flag.dk.

 

Se mere på www.Langkilde-flagfabrik.dk og www.vibekescott.com

Langkilde & Søn / Vibeke Scott – Vasekær 8,1. – 2730 Herlev – tlf. 96231100